5.8. & 11.-14.8.2021
PROGRAMMECONTACT

Welcome to Wasa Future Festival! The event is free of cost and open for all.

Why you should attend

Learn

Network

Be a part of the development

70+ speakers

18+ events

1500+ attendees

Missio

Konkreettisia tekoja
Tapahtuman jokaisessa osiossa määrätään konkreettisia toimia seuraavalle vuodelle, jotka kehittävät Suomea ja aluetta. Näiden toimien toteutusta seurataan vuosittain. Aikaisempina vuosina on laitettu alulle hankkeita, kuten EnergySAMPO-rahasto ja Vaasa-Uumaja-silta.

Arvot

Ympäristö
Tapahtuman energia on 100% hiilineutraalia. Sähkö on 100% tuuli- ja aurinkoenergiaa sekä jäähdytys maajäähdytystä. Kaikki juomat ja ruoat ovat hiilineutraalilla energialla tuotettuja paikallistuotteita.

Yhteisöllisyys
Me uskomme yhteistyön voimaan, ja siihen, että yhteinen hyvä on yksittäisten organisaatioiden intressejä tärkeämpää.

Kansainvälisyys
Panostamme yhteistyöhön yli kielimuurien. Pidämme kiinni kolmikielisestä ohjelmatarjonnasta.

Yhdenvertaisuus
Uskomme kaikkien ihmisten yhdenvertaisuuteen.

 

Historia

Vuonna 2012 järjestettiin ensimmäinen Pohjanmaan tulevaisuus -seminaarisarja nimeltä NEW NORDIC CENTER. Tapahtuman tavoitteena oli kehittää aluetta niin, että siitä hyötyy koko Suomi. Vuonna 2018 tapahtuma sai nimekseen Wasa Future Festivalin, joka jatkaa edellisen tapahtuman perinnettä ja tehtävää.

Katso lisää.

Mahdollistajat

Wasa Future Festival luodaan yhdessä kaikkien osallistujien kesken. Jokainen osallistuja ja puhuja edustaminensa tahoineen ovat omalla panoksellaan saaneet aikaan ohjelman, joka on kattavampi kuin koskaan. Lista tahoista, jotka ovat olleet mukana:

Vaasan yliopisto, VAMK, Puolustusvoimat, Novia, Hanken, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät, EK, Kauppakamari, VASEK, Merinova, Vaasan kaupunki, Kulturfonden, Etelä Pohjanmaan Kulttuurirahasto, E2 Tutkimus, Nuoret Yrittäjät, Nuori Yrittäjyys ry, Vaasan nuorisovaltuusto, VAMIA, Gambit, Pohjanmaan liitto, Pohjanmaan kauppakamari, Vaasan Yrittäjät ry, Pohjanmaan ELY-keskus, Ålandsbanken, Nordic Live Productions, Åbo Akademi, Platonic Partnership Oy, Yrkesakademin i Österbotten, EnergyVaasa, Suomenkielisen Kouluviestikarnvaalin Tukisäätiö, Vaasan Sähkö, Vaasan Settlementti ja kymmeniä muita.

Wasa Future Festival sytyttää aidon kehityksen – Tämän vuoden tapahtumasta tulossa suuri menestys
Lue lisää.

Wasa Future Festival sparkar igång äkta utveckling – Årets festival mer fullspäckad än någonsin tidigare
Läs mera.

Peter Stolpe

Author, Vaasa Insider

Contact information

Wasa Innovation Center
Gerbyntie 18
65230 VAASA

Event coordinator:
Janne Perttu

+358 50 473 4444

janne.perttu@wasafuturefestival.fi